Városlista
2024. július 10, szerda - Amália

Hírek

2024. Július 05. 07:53, péntek | Sport
Forrás: MTI

Nemzetek Ligája - Kispesten játszik az izraeli válogatott

Nemzetek Ligája - Kispesten játszik az izraeli válogatott

Szeptemberi és októberi Nemzetek Ligája-mérkőzését a Bozsik Arénában játssza az izraeli labdarúgó-válogatott.

A Nemzeti Sport Online csütörtöki cikke felidézi, hogy az országban fennálló háborús helyzet miatt az izraelieknek továbbra is külföldön kell játszaniuk hazai mérkőzéseiket, és a legutóbbi három találkozójukat Magyarországon rendezték. Az Európa-bajnoki selejtezősorozatban novemberben Svájcot és Romániát a felcsúti Pancho Arénában, márciusban Izlandot a Szusza Ferenc Stadionban fogadták.

A Nemzetek Ligája A osztályának 2. csoportjában Izrael a 2021-ben Európa-bajnok olaszokat szeptember 9-én, a 2018-ban világbajnok, 2022-ben vb-ezüstérmes franciákat október 10-én, a belgákat pedig november 17-én fogadja. Az európai szövetség honlapja szerint az első és a második meccsre Kispesten kerül sor, a harmadik helyszíne egyelőre nincs megjelölve.

Fotó: Bozsik Aréna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 10. 09:06, szerda | Sport

Ennyi volt, megszűnik a Szombathelyi Haladás

„2024. Július 9. a gyász napja a Szombathelyi Haladás életében! A Hali szív megállt... Mi szurkolók nem adjuk fel! Hali nélkül nincs élet! Visszajövünk!” – írták a keddi események után szomorúan a Hali-drukkerek.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Sport

A franciák legyőzésével ötödször döntős Spanyolország

A spanyolok hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a francia csapatot a németországi Európa-bajnokság Münchenben játszott keddi elődöntőjében, ezzel története során ötödik alkalommal jutott be a fináléba a kontinensviadalon.

2024. Július 10. 07:53, szerda | Sport

Varga Barnabás: hamarosan visszatérek!

A teljes felépülés várhatóan fél év lesz.

2024. Július 10. 07:51, szerda | Sport

Háromgólos walesi előny a Ferencváros lehetséges ellenfeleinek párharcában

A walesi TNS hazai pályán 3-0-ra legyőzte a montenegrói Decicet a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulós párharcának első, kedd este játszott mérkőzésén.