Városlista
2024. június 29, szombat - Péter, Pál

Hírek

2012. Augusztus 22. 10:46, szerda | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Börtönben a Playmate DJ

Börtönben a Playmate DJ

Embercsempészet miatt egy jó időre a rácsok mögé kerülhet az amerikai Playboy egyik Nyuszilánya.

Colleen Shannon eddig arról volt ismert, hogy ő a történelem első Playmate-je, aki lemezlovassá avanzsált, ám hamarosan az elítélt jelző is bekerül az önéletrajzába. Múlthéten ugyanis elkapták az amerikai határőrök, amint egy férfit próbált meg átcsempészni Kanadából. Az illegális bevándorlónak nem volt semmilyen tartózkodási engedélye, így őt és Colleent is őrizetbe vették.
A harmincnégy éves Playboy Nyuszi maximálisan tíz évet kaphat, amennyiben elítélik. Amire minden esély megvan, hiszen az Államokban komolyan veszik az embercsempészetet. Még akkor is, ha az ember lánya csupán élete szerelmét szerette volna magával vinni hazájába. Ahogy történt ez Shannon esetében is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 28. 13:21, péntek | Bulvár

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport

Nagycsaládos és egyszülős családok nyaralását segíti idén is a Mészáros Csoport, az üdültetés 200 millió forintos költségét a Pro Filii Alapítvány állja.

2024. Június 27. 07:31, csütörtök | Bulvár

Ferencz Orsolya: nagy nemzeti büszkeség a magyar űrhajósprogram

A kutatási-tudományos projektek végrehajtása mellett a fiatalok inspirációja kiemelt feladata a magyar űrhajósprogramnak, de az országnak is nagy nemzeti büszkeséget jelent

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Bulvár

Varga sérülésével foglalkoznak a német lapok

Elsősorban a súlyos sérüléseket szenvedő Varga Barnabás esetével és állapotával foglalkozott a helyi sajtó a németországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának vasárnap esti mérkőzése után.

2024. Június 18. 08:18, kedd | Bulvár

MTVA: nézettségi csúcsot döntött a magyarok nyitánya a labdarúgó-Eb-n

A magyar szurkolókon nem múlt a válogatott győzelme, hiszen rekordszámban követték a közmédia sport felületein nemzeti tizenegyünk első összecsapását.